Queen Tribute in Igesz Schagen

ingevoerd op 22-02-2017

De stichting De Magnusmannen* organiseert op zaterdag 4 maart in de grote zaal van Igesz te Schagen een Queen Tribute Night met een stevige support act. De muziekavond begint om 20.30 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, aan de deur 12,50. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.magnusmannen.nl of bij de receptie van Igesz, Henk Bakker Bloemen en de diverse Magnusmannen.   

De Magnusmannen legde de vermaarde Engelse band Rhapsody vast. Deze band geniet internationale bekendheid met hun levensechte Queen-vertolking en heeft fans in heel Nederland. In het voorprogramma verzorgt de formatie Rockdogs hits van The Kinks, The Police, The Who en The Rolling Stones.

Compleet verzorgde avond:
Kom voorafgaand aan de tribute dineren bij de Gastheer.
Wij serveren ons compleet verzorgde proeverijmenu voor € 39,50 op deze speciale avond inclusief Gratis diner tot de ”Tribute Night”
Reserveren snel want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan telefonisch via 0224-214824.

 

 

* Magnusmannen wordt gevormd door de Schager vriendengroep Roland Dwarswaard, Cock van Ham, Willem Kooijman, Wilbert Korevaar, Kees Meereboer, Martien Oom, Frank Oudmaijer, Adrie Pater en Ton Smakman. De organisatie heeft geen winstoogmerk. Eventuele baten van het muziekfestijn worden direct geïnvesteerd in nieuwe muziekevenementen.    

 

Queen Tribute Queen Tribute
Queen Magnusmannen Queen Magnusmannen