MEE & de Wering tekent een nieuwe samenwerkingsovereenkomst

 

 

MEE & de Wering en ISSYS ICT zijn een nieuw samenwerkingstraject overeen gekomen en dat hebben wij gevierd!

Begin 2016 zijn MEE Noordwest-Holland, Samis en De Wering gefuseerd tot MEE & de Wering. Dit zorgde voor nieuwe behoeftes met betrekking tot de werkomgeving, waarbij integratie, mobiliteit en flexibiliteit een belangrijke rol speelt.

Na een intensief offertetraject is het project uiteindelijk gegund aan ISSYS ICT. De opdracht omvat het inrichten van een nieuwe Cloud-omgeving voor ruim 300 gebruikers. ISSYS ICT migreert hierbij de omgevingen van voormalig De Wering, MEE Noordwest-Holland en Samis naar de Online Werkplek van ISSYS ICT.

De migratie brengt collega’s van MEE & de Wering op het gebied van ICT dichter bij elkaar. Hierdoor wordt het mogelijk om eenvoudiger samen te werken en bestanden en informatie met elkaar te delen. Dit resulteert in een sterk verbeterde productiviteit en toename van het gebruikersgemak. Kortom, een mooi uitdagend project waar wij samen met MEE & de Wering iets moois van gaan maken!

 

 

(Foto: aanwezig van links naar rechts; Algemeen Directeur ISSYS ICT: Laurens van Beurden, Commercieel Directeur ISSYS ICT: Arnold Streefland; Projectleider MEE & de Wering: Patricia Koedijker, Bestuurders MEE & de Wering Bas Holvast en Cees Huijsman)

 

 

MEE de Wering MEE de Wering