Tribute Night zaterdag 4 november in Igesz in het teken van D.I.S.C.O.

ingevoerd op 10-10-2017

Het spetterende optreden van de Britse Queen-tributeband Rhapsody tijdens de vorige Tribute Night in maart dit jaar, heeft de Magnusmannen doen besluiten om opnieuw op de Engelse toer te gaan. De opener van de avond wordt verzorgd door Yvan Silva, een veelzijdige artiest die in de huid kruipt van Michael Jackson. In het optreden van een uur komen hits als Can you feel it, Blame it on the boogie, Billie Jean, Thriller en Beat it voorbij.

The UK Bee Gees tribute band is de hoofd-act van de avond. De 5-mansband brengt in twee sets van 45 minuten vele classics van de Brothers Gibb, natuurlijk met hoogstemmige samenzang. De drie broers hebben ruim 50 hits in Nederland gehad, dus dat wordt één feest der herkenning. Het publiek kan de heupen loswerken op songs als Nights on Broadway, Stayin’ Alive, More than a woman, Tragedy en You win again.

DJ Edwin Geels benut de pauzes op de avond én de afterparty voor het draaien van alle guilty pleasures uit de hoogtijdagen van de disco. Van The Trammps tot Patrick Hernandez, van Chic tot Earth, Wind & Fire en van Tavares tot Kool and the Gang.          

De Tribute Night op zaterdag 4 november in Igesz te Schagen begint om 20:30 uur. De zaal gaat open om 19:30 uur. Tickets kosten in de voorverkoop € 10 en op de avond zelf aan de deur € 12,50.

 

* Magnusmannen wordt gevormd door de Schager vriendengroep Roland Dwarswaard, Cock van Ham, Willem Kooijman, Wilbert Korevaar, Kees Meereboer, Martien Oom, Frank Oudmaijer, Adrie Pater en Ton Smakman. De organisatie heeft geen winstoogmerk. Eventuele baten van het muziekfestijn worden direct geïnvesteerd in nieuwe muziekevenementen.    

Disco Magnus Disco Magnus
IGESZ IGESZ