Zonnebrillen collectie

ingevoerd op 09-03-2018

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn. Gelukkig maar dat onze zonnebrillen collectie weer is aangevuld met de nieuwste modellen. Ray Ban, Chloé, Etnia Barcelona, Traction, Maui Jim, Adidas en ons nieuwste merk Einstoffen dat midden maart binnen komt.

Einstoffen onderscheid zich van de reguliere collecties door gebruik te maken van een eeuwenoud natuurproduct: Hout. We hebben verschillende modellen opgenomen van alleen houten veren tot volledig hout montuur en al dat moois voor een zeer goede prijs.

Aan de kids is uiteraard ook gedacht. Leuke en goed beschermende zonnebrillen van Ray Ban en Vingino hebben we in de collectie. 

Dat Uv-straling schadelijk is voor de huid, weten de meeste mensen wel. Dat hetzelfde geldt voor ogen is helaas nauwelijks bekend. De schade merk je ook niet meteen, maar op latere leeftijd kan dit het verschil betekenen tussen goed blijven zien of slechtziend worden. Zonder goede bescherming kan Uv-straling namelijk permanente schade aan de ogen veroorzaken.

En bovenop dat een goede zonnebril bescherming biedt zie je er natuurlijk ook ontzettend goed uit met zo’n prachtige zonnebril.

We zien u snel in de winkel.

 

5-MIRAMAR-BKGD_2 5-MIRAMAR-BKGD_2
Colonel Colonel
poppy poppy
maui-jim-hula-blues-black-neutral-grey-710-72-55-17-medium-polarized-gradient-flash maui-jim-hula-blues-black-neutral-grey-710-72-55-17-medium-polarized-gradient-flash
Einstoffen Einstoffen