Vouwgordijnen op maat gemaakt

ingevoerd op 10-07-2018

De JASNO vouwgordijnen in de collectie van Voord-West Interieurs zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! De maximale afmetingen van een vouwgordijn zijn 3.20m hoog en 2.40m breed.

alle pluspuntenvan de JASNO folds.

Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparant, light filtering of een verduisterende black-out variant. 

De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in  zes stijlvolle kleuren. Je kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant  van elkaar te laten verschillen.

Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klitteband. Dit geeft een strak resultaat.

Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen!

Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.

Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. 

Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden.

Meer info:

572_-_veenendaal 572_-_veenendaal
jasno_folds_bij_gbo_design_helmond_3 jasno_folds_bij_gbo_design_helmond_3
jasno_folds_erker_dicht jasno_folds_erker_dicht
jasno_folds_lr_8 jasno_folds_lr_8
jasno_folds_lr_23 jasno_folds_lr_23
jasno_folds_lr_26 jasno_folds_lr_26
smile-19-09-16-27269-hdr smile-19-09-16-27269-hdr