Jac Vink; Projecten voor bedrijf en  particulier 

Laat je adviseren door de specialisten van Jac Vink

Projecten voor bedrijven

Door onze jaren lange ervaring zijn wij in staat om grote projecten uit te voeren. Al heel wat objecten hebben wij in de loop der jaren mogen opknappen en inrichten. Zo zijn wij werkzaam in de gezondheidszorg, richten wij kantoorgebouwen voor private- en overheidsinstellingen in en herstellen wij monumentale gebouwen. Door ons brede assortiment aan producten en de vele contacten met collega’s zijn wij in staat om u het totale pakket uit handen te nemen. Het project willen wij samen uitvoeren met het resultaat zoals u dat als opdrachtgever  voor  ogen heeft.

Projecten voor de particulier

Ook de kleinere projecten van u als particulier pakken wij graag aan. Het voordeel van de samenwerking is dat we u ontzorgen en voorzien van een draaiboek waarin een duidelijke planning zal worden gemaakt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het aansturen van verschillende bedrijven. Jac Vink regelt dit allemaal. Nieuwsgierig? Maak een afspraak met onze projectafdeling.

Voor dit deskundige  advies kunt u terecht bij ons in de winkel. Indien gewenst mmaken wij een afspraak bij u op locatie.

 

Meer info:

Jac Vink

Witte Paal 300

Schagen

jacvink jacvink
jacvink2 jacvink2