Nissan Connect

ingevoerd op 1-4-2009

Het nieuwe alles-in-1 systeem van Nissan. Nissan Connect combineert radio, navigatie en telefoon op één centrale plek in de auto. Met het 5 inch (12,70cm) aanraakscherm en stuurwielbediening heeft u alles binnen handbereik. Nissan Connect in nu verkrijgbaar op de Nissan NOTE, QASHQAI en QASHQAI+2.

Muziek
Nissan Connect biedt u een FM/AM radio, CD-speler (MP3 en WMA), I-Pod en MP3-speler aansluiting en een USB-poort. Ook is het mogelijk om muziek op uw telefoon af te spelen via Bluetooth.

Navigatie
Voor de routeberekening kunt u kiezen uit de snelste of kortste route, maar met Nissan Connect kunt u ook kiezen voor de zuinigste route. De schaal van de kaart wordt automatisch aangepast aan de snelheid van de auto, zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van de route. Naast de satellietverbinding houdt het navigatiesysteem ook de snelheid in de gaten, hiermee wordt de route doorberekend als de satellietverbinding weg valt (bijvoorbeeld in tunnels). Nissan Connect beschikt over TMC (Traffic Message Channel), bij lange files op snelwegen wordt u hier omheen geleidt. POI’s (Points of Interest) en fitspalen kunt u eenvoudig updaten met de USB-poort. De kaarten zijn te updaten met een SD-kaart.

Telefoon
Altijd uw handen aan het stuur, ook voor het bellen via Nissan Connect. Met de Bluetooth verbinding kunt bellen en gebeld worden. Uw telefoonboek wordt automatisch gesynchroniseerd met Nissan Connect.

Ongevoelig voor diefstal
Omdat Nissan Connect geïntrigeerd zit in het dashboard is het ongevoelig voor diefstal. De I-Pod/MP3 aansluiting en USB-poort zitten bij de Nissan NOTE in het opbergvakje boven de radio, zo blijft uw apparatuur uit het zicht.
Nissan Connect 1 Nissan Connect 1
Nissan Connect 2 Nissan Connect 2
Nissan Connect 3 Nissan Connect 3
Nissan Connect 4 Nissan Connect 4
Nissan Connect 5 Nissan Connect 5