Bingoavond in het Dorpshuis groot succes !

ingevoerd op 14-11-2004

Afgelopen vrijdag heeft de sponsorcommissie weer een nieuwe uitdaging beproefd.
Er was besloten een Bingoavond te organiseren. Na eerst een gesprek te hebben gehad met de supportersvereniging van Profvoetbalclub Volendam werd er een aantal weken terug nog een bezoek gebracht aan De Jozef te Volendam (soort Dorpshuis). Hier komen elke maand zo’n 200 à 300 mensen te Bingoën ! De monden van de sponsorcommissieleden vielen toen al wagenwijd open. Dit moeten wij ook kunnen was de eerste gedachte.

Vrijdag 12 november 2004 was het dan zover, de prijzen stonden netjes uitgestald op het podium in de grote zaal van het Dorpshuis. Ondanks de start van 20.30 uur waren rond 19.30 uur de eerste kandidaten aanwezig. Uiteindelijk was de zaal goed gevuld met 90 mensen. Er werden 12 rondes gespeeld met onder andere de volgende prijzen: Stofzuigers, cd-spelers, taarten en worsten, groentepakketten, DVD-speler, broodrooster, waterkoker, magnetron en ook nog geldprijzen van 50 euro. Ook was er nog een gratis verloting en een ‘koffieronde’ met als hoofdprijs een handgemaakte prikslee van Fons Goudsblom. Als warme broodjes gingen de loten over de toonbank.

Zo rond kwart over twaalf waren de prijzen verdeeld en kon de avond worden afgesloten. Hierbij werden Adrie de Groot (Het Dorpshuis, voor de goede verzorging), Kwekkenboom (de bitterballen en opblaasboten), Fons Goudsblom (prikslee, keukentrappen, tollenbakken), Witteveen te Schagen (voor de stiften) en uiteraard alle aanwezigen bedankt.
Het was een gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is. De bedoeling is om in maart/april weer zo’n avond te organiseren.

Van de sponsorcommissie
(Jan, Fons, Jos, Bertus, Bobbes, Bas & Joost)