Het Kunstplein 2009

ingevoerd op 9-5-2009

Na een zeer geslaagde 1ste editie van Het Kunstplein in 2008 met vele duizenden bezoekers is de voorbereiding voor de 2de editie van zondag 7 juni 2009 al weer vol op gang. Het wordt weer een fantastische kunstmarkt van 12.00 tot 18.00 uur in en rond Slot Schagen.

Het is gelukt om het aantal plaatsen en de activiteiten uit te breiden. Het aantal kramen is uitgebreid van 40 naar 50. Alle Deelnemers voor Het Kunstplein 2009 zijn al bekend en staan op onze website kijk op www.kunstpleinschagen.nl

In Slot Schagen exposeren drie kunstenaars: Kitty Meijering uit Alkmaar met haar dans/balletschilderijen, Marly Rijs-Van Helden uit Alkmaar met keramiek en glas en Hanneke van Veluwen uit Almere met textielkunst.

Buiten komen allerlei activiteiten zoals b.v.: livemuziek van gitarist Albert Steneker uit Alkmaar leerlingen van muziekschool Da capo uit Schagen en we hebben de Nederlandse Vereniging van Plein air schilders. Voor de kinderen gaan we ook iets doen , er komt ‘n workshop schilderen “blije dieren” ‘n portrettekenares en we hebben ‘n poppenkast.

Opgeven voor de kinderworkshop bij www.yvonnezwaan.nl of pzwaan54@quicknet.nl
Elke maand komt de digitale nieuwsbrief uit met alle nieuwtjes over Het Kunstplein.

Aanmelden kan bij:wjj.visser@quicknet.nl

Kunstgroeten:
Willem en Toos Visser