Taxi Schoorl 12 ½ jaar onderweg!

ingevoerd op 1-10-2009

Sinds de start op 1 april 1997 zijn de wagens van Taxi Centrale Schoorl een bekende verschijning geworden op de Noord-Hollandse wegen. Actief op het gebied van o.a. Vliegtaxi, Schiphol taxi, leerlingenvervoer en groepsvervoer rijden deze bussen ongeveer 5 miljoen kilometers per jaar en vervoeren dagelijkse vele honderden mensen.

Niet in de minste plaats door de inzet van alle medewerkers is dit heugelijke feit bereikt!

Het bedrijf is ontstaan uit de overname van het toenmalige taxibedrijf van Cees de Winter uit Schoorl welke al actief was onder de naam Taxi Schoorl. Op 1 april 1997 werden de activiteiten overgenomen door Cees Zeeman en ondergebracht in Taxi Centrale Schoorl bv. Vandaar nu dit koperen jubileum voor dit toonaangevende personenvervoer bedrijf. Begonnen in het woonhuis in Sint Maarten verhuisde het bedrijf in augustus 1997 naar de huidige locatie in Heerhugowaard. Het bedrijf heeft zich steeds staande weten te houden in een sterk veranderende en roerige taximarkt door in te spelen op die veranderingen.

Ook voor de toekomst is er vertrouwen uitgesproken door de recentelijk investering in 51 nieuwe wagens en een order systeem met plaatsbepaling en navigatie op basis van TomTom Work.
Taxi Centrale Schoorl 12 1/2 jaar onderweg! Taxi Centrale Schoorl 12 1/2 jaar onderweg!