Wardenaar levert bouwverwarming met olieheaters voor Endemol

ingevoerd op 27-10-2009

Vorige maand heeft Wardenaar Verwarming voor G&S Bouw in Amsterdam de bouwverwarming (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-34027/pagina/bouw_verwarming.html)
geïnstalleerd voor de nieuwbouw van kantoren en studio’s voor Endemol.  Dit complex staat op de hoek van de Holterbergweg en De Passage, achter de Arena in Amsterdam Z.O.

Nu verwarmen wij drie verdiepingen van het kantoorgedeelte om het geheel te drogen zodat de bouwkundige afwerking van het gebouw mogelijk wordt.  Om dit te bereiken passen wij vier indirect gestookte Remko (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-34033/pagina/remko.html) olieheaters (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-34037/pagina/olieheater.html) toe van het type HTK 160.

Door middel van luchtslangen en DryFast (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-34032/pagina/dryfast.html) ventilatoren (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-20304/pagina/ventilatoren.html) wordt de warme lucht naar en over de verdiepingen geleid.  De brandstof voorziening bestaat uit vier stuks UN/ADR KIWA gekeurde olietanks van elk 3.000 liter.  

Op woensdag 28 oktober worden er nog drie Remko HTK 160 olieheaters en vijf ventilatoren bijgeplaatst voor het studio gedeelte.

De samenwerking met G&S Bouw is in het verleden, bij eerdere projecten; Mahler vier en Riekerpolder, tot wederzijdse tevredenheid verlopen. Wardenaar (http://www.wardenaarverwarming.nl/pg-662-7-20270/pagina/welkom.html) streeft er natuurlijk naar ook dit project tot een goed einde te brengen. Maar met de 24/7 service die geboden wordt moet dat zeker lukken!

Bel: 0224 - 212 448
Meer info:
Bouwverwarming G&S Bouw Endemol overzicht Bouwverwarming G&S Bouw Endemol overzicht
Luchtslangen G&S Bouw Endemol Luchtslangen G&S Bouw Endemol
Olieheaters Remko G&S Bouw Endemol Olieheaters Remko G&S Bouw Endemol
Montage door Erwin en Dick Visser, monteurs van Wardenaar Verwarming Verhuur uit Schagen Montage door Erwin en Dick Visser, monteurs van Wardenaar Verwarming Verhuur uit Schagen
De luchtslangen en oliekachels tussen de vleugels van het kantoorgebouw van Endemol De luchtslangen en oliekachels tussen de vleugels van het kantoorgebouw van Endemol