Zondagmiddagpodium opent nieuwe seizoen in Ridderzaal

ingevoerd op 7-10-2009

Zondagmiddagpodium opent nieuwe seizoen in Ridderzaal met
Colet Nierop en Liesbeth Brinkman in Slot Schagen
Op zondag 11 oktober opent het Zondagmiddagpodium het nieuwe seizoen met fraaie klanken van harp en mezzosopraan. Colet Nierop, harp, en Liesbeth Brinkman, zang, brengen een gevarieerd programma  met  muziek uiteenlopend van klassiek tot modern.
Colet Nierop                                                                             
Colet Nierop studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij kreeg les van onder meer Edward Witsenburg en Ernestine Stoop. Zij behaalde  haar diploma’s Docerend Musicus, Uitvoerend Musicus en Theater Musicus. Colet volgde Masterclasses bij harpisten als Tania Tauer en jazzharpist Hugh Webb. Zij speelt met haar eigen ensembles zeer succesvol in zowel binnen - als buitenland, speelt in orkesten, vormt diverse duo’s bestaande uit sopraan en harp en heeft een eigen lespraktijk. Ook is zij actief met muziektheater. Colet is ook een vaak geziene gast bij zakelijke evenementen samen met zanger /percussionist Eddie Conard. Haar repertoire omvat klassiek, licht klassiek, modern en jazz.

Liesbeth Brinkman
Liesbeth Brinkman (mezzo-sopraan) volgde haar opleiding klassieke zang aan het conservatorium van Alkmaar en had daar les van Jorine Samson.
Zij volgde masterclasses bij o.a. Philip Curtis en Anne Haenen. Na haar opleiding had zij vijf jaar les van Marion van de Akker en Johannette Zomer. Liesbeth treedt regelmatig op als soliste bij verscheidene projecten.
Zij vormt een vast duo met pianiste Suzanne Dings en werkt samen met harpiste Colet Nierop. Ook zingt zij bij het barokensemble Ferroforte.

Aanvang, kaarten en reserveringen.
Het concert wordt gegeven op zondag 11 oktober in de Ridderzaal van Slot Schagen, aanvang 12.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal maar kunnen ook vooraf gereserveerd worden bij mevr. Lies Dik, tel. 0224-213738 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Plukker in Schagen. De toegang bedraagt € 8,00.

--------------------------------------------------------------------------------