Wisselvallig spel van Dinto H2

ingevoerd op 17-10-2005

Bron: Schager Courant
ENKHUIZEN – Het vertoonde spel van de volleyballers van Dinto 2 is nog steeds zeer wisselvallig. Na de fraaie overwinning op VCO reisde het team vol vertrouwen naar sporthal De Sprong af voor het duel tegen De Streek . De ploeg van Nikolajev Ligthart had echter niets in te brengen tegen de juniorenselectie: 4-0.

De Streek bleek vorig seizoen ook al een onneembare horde in Enkhuizen. De talentvolle selectie, die samengesteld is uit de topjeugd van Simokos en Madjoe, traint minimaal driemaal in de week. De reserves uit Warmenhuizen moeten het met veel minder doen. Daar zit onder andere het grote probleem volgens Nikolajev:
 “ We misten duidelijk vastigheid in de ploeg. We moesten het bovendien weer met z’n zessen doen. Jesse Meijer is geblesseerd. Jurriaan May heeft door zijn werkomstandigheden tot nu toe nog maar één pot gespeeld.” De afwezigheid van Jean Dekker werd nog het meeste gevoeld. Door de matige passing moest Nikolajev veelvuldig uitwijken naar de driemeterlijn. Wouter kon door zijn trainingsachterstand op die diagonaalpositie nog niet imponeren. Dinto had geen moment het idee dat het de wedstrijd naar zijn hand kon zetten.”We zullen dit seizoen alle zeilen bij moeten zetten om in de bovenste helft mee te draaien”, aldus een realistische Nikolajev. Setstanden: 25-18; 25-20; 25-21; 25-18.

Beginopstelling Dinto: Nikolajev Ligthart; Frank Habing; René Beers; Wouter Piersma; Pim van der Aa; Nico van der Gragt.