Strogoff DirectHome als eerste Culinaire Webshop met het Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

ingevoerd op 18-12-2009

Strogoff DirectHome is als eerste Culinaire Webshop voor vlees, vis, wild & gevogelte in Nederland gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg!

De directie nam onlangs het certificaat in ontvangst.

Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg is op 1 januari 2009 in het leven geroepen en is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, post en andere verkoopkanalen op afstand.

Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg onderschrijft dat Strogoff DirectHome voldoet aan de relevante Nederlandse wet- en regelgeving en de gedragsregels van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Astrid Carels-de Ruijter, als teammanager verantwoordelijk voor alle online-activiteiten van Strogoff DirectHome, nam het certificaat in ontvangst: “We zijn al jarenlang een betrouwbare partner, zowel online als offline. Een certificering als deze onderstreept dat wij zowel onze Algemene Voorwaarden als onze website goed op orde hebben.”

Omdat Strogoff DirectHome actief lid is van Thuiswinkel.org, heeft het bedrijf zich in een vroeg stadium aangemeld om in aanmerking te komen voor de certificering. Het certificaat is een jaar geldig. Na deze periode neemt de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg betrokken certificaathouders opnieuw onder de loep of nog steeds aan alle regels en wetten wordt voldaan.
Logo Thuiswinkelwaarborg Logo Thuiswinkelwaarborg