Standaardsitelite voor Actief met Beeld

De nieuwe onderneming genaamd ActiefmetBeeld (http://www.actiefmetbeeld.nl) welke is gestart in januari 2010 door Hans Westrik, geeft workshops aan vakfotografen en amateurfotografen om hen kennis te laten maken met mogelijkheden van exclusieve software voor het maken van fotoalbums. Deze software is bijzonder geschikt voor het maken van huwelijksalbums, maar ook voor portfolio’s voor bijvoorbeeld beeldende kunstenaars. Ook éénmalige bedrijfspresentaties kunnen met bijzondere technieken in een fraaie lay-out worden vervaardigd door ActiefmetBeeld (http://www.actiefmetbeeld.nl).

Uiteraard is de communicatie tussen opdrachtgever en ActiefmetBeeld (http://www.actiefmetbeeld.nl) van groot belang voor een goed eindproduct. Dit worden bereikt door intensief contact en een goede digitale preview, van het album voordat het naar de drukker gaat. Bij de vakfotografen zijn de mogelijkheden van promotie en verkoop ook een wezenlijk onderdeel van de workshop.

Daarnaast verzorgd  ActiefmetBeeld (http://www.actiefmetbeeld.nl) op verzoek van vakfotografen de opmaak van professioneel gemaakte foto’s. Het digitaal verwerken en plaatsen van professioneel gemaakte foto’s  in exclusieve fotoalbums of huwelijksalbums is een activiteit die met passie wordt uitgevoerd. Het doel is creatieve technieken optimaal te gebruiken binnen de digitale fotografie en daarna verwerken tot exclusieve foto albums.

Voorts heeft ActiefmetBeeld (http://www.actiefmetbeeld.nl) een extra activiteit, de mogelijkheid voor bruidsparen om de oude Lelijke Eend Citroën 2CV te huren met chauffeur.

Deze Standaardsitelite is ontworpen en gerealiseerd door Codesign (http://www.codesign.nl) uit Schagen (Ziber Grafisch Partner).

Kijk snel eens op:
De nieuwe site van Actief met Beeld De nieuwe site van Actief met Beeld