Verkiezingscaravaan VVD Schagen op zaterdag 20 februari 2010

ingevoerd op 21-2-2010

Zaterdag was de VVD de Schager woonwijken in geweest. Voorzien van muziek, met Willem van der Sande achter het orgel, reed de VVD met een met posters, vlag en stickers aangekleedde pick-up, bestuurd door Nico Braak en bijrijder Joop Paauw, door de Schager wijken. De pick-up werd vergezeld door Jan Bouwes, Pieter Eelman en Roel Takes op de fiets.
  
De VVD-karavaan startte bij de sponsor muziekhuis Jan Piet Beers en ging vervolgens naar Muggenburg. In Muggenburg werd de karavaan staande gehouden door een politiewagen met agent met een heus stopteken. Rijdend mocht er géén muziek zittend van achter het orgel op de laadbak van de pick-up worden gemaakt. Willem zat niet in de vangriemen. Dus verder rijdend zonder muziek en iedere keer de zaak opbouwen op de plaatsen waar stil werd gestaan.
 
Via Waldervaart (Winkelcentrum en Zwaluwplein) op naar de supermarkt midden in de woonwijk Groeneweg. Daarna door de woonwijken Hoep Noord en Hoep Zuid en staande nabij de spoorwegovergang Hoep onze één na laatste folderplek goed benut. En daarna een laatste optreden voor ”De Posthoorn”.
 
Onderweg veel bekijks gehad, folders uitgedeeld en diverse nuttige gesprekjes gevoerd. Opvallend was de vele positieve reacties. Naast lokale items, was natuurlijk ook de val van het kabinet onderwerp van de vele gesprekjes.
Willem en Roel bereiden zich voor... Willem en Roel bereiden zich voor...
de laatste aanwijzingen voor Willem van Joop en Jan ... de laatste aanwijzingen voor Willem van Joop en Jan ...
en daar gaat ie dan, bestuurd door Nico met Willem achterop voor de muziek. en daar gaat ie dan, bestuurd door Nico met Willem achterop voor de muziek.