Verkiezingsmarkt in het Makado

ingevoerd op 1-3-2010

Afgelopen zaterdag, 27 februari, was er een verkiezingsmarkt op het grote plein in het Makado winkelcentrum. Alle in Schagen aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende partijen waren aanwezig.

De VVD Schagen was in grote getalen aanwezig. Met een grote teamspirit en veel enthousiasme werd het publiek te woord gestaan. Voor de kinderen werden balonnen uitgedeeld. Daarnaast werden belangstellenden verblijd met een VVD pen, pepermunt en/of een flyer met de VVD standpunten. 

De VVD dames, de Liberettes Netty Meermans, Tineke van der Horst en Petra Takes , hebben in een kleurige outfit een verkiezingslied ter gehore gebracht.

De VVD heeft vele positieve reacties van de bezoekers gekregen. Naast de lokale items werden, ook al gaat het om de komende gemeenteraadsverkiezingen, landelijke onderwerpen besproken.

Naast het Makado centrum, heeft de lijsttrekker Jan Bouwes met Roel Takes en zijn zoon Yorick, het winkelcentrum in de Waldervaart en Groeneweg bezocht. Ook hier werden vele positieve reacties ontvangen.

Op deze zaterdag waren voor de VVD actief: Sjaak Ruijter, Tineke van der Horst, Petra Takes, Yorick (zoon Roel en Petra), Sven (kleinzoon Tineke), Ab Baron, Lia Braak, Ria Bouwes, Jack Vink, Jan Bouwes, Nico Braak, Roel Takes, Netty Meermans, Joop Paauw, Willem van de Sande, Gerard Kooiman, Dion Korstjens, Pieter Eelman en anderen.
De Liberettes Tineke, Netty en Petra De Liberettes Tineke, Netty en Petra