Sportweek 2010 weer voorbij

ingevoerd op 5-6-2010

De strijd is gestreden, de Sportweek 2010 is weer verleden tijd, met een verrassende einduitslag. De dames van Indian Summer die gisteren nog op de overwinning leken af te stevenen, lieten het vandaag bij het kanoën afweten, zij raakten in de kant en zagen alle concurrenten voorbij varen. In de eindstand behaalden zij toch nog de tweede plaats. De Derde Helft werd eerste in de damespoule met 14 punten.
De New Deal Group was de beste bij de mannen met 24 punten, zij lieten Team Tinus en de  De Klok in je gezicht achter zich, de teams die na het Dammen & Schaken nog aan de leiding gingen. Team Tinus had moeite om de kano bij de kluunplaats op de kant te krijgen, dit kostte te veel tijd en daardoor de overwinning.
Tot Overmaat van Kramp was de verrassing van de dag, gisteren op de derde plaats en nu glorieus winnaar bij de gemengde teams met 26 punten. De Actiegasten, gisteren met 5 punten voorsprong nog op de eerste plaats, hadden de pech dat bij het kanovaren de kano omsloeg, zij werden daardoor 8e bij dit onderdeel. In de eindstand behaalden zij 28 punten en daarmee de tweede plaats. Derde werd Dorpshuis Warmenhuizen met 29 punten.
De “Fair Play Cup” destijds beschikbaar gesteld door het gemeentebestuur, ging deze keer naar Turnclub “De Biene Woid”
De prijsuitreiking vond plaats in café de Ooievaar en daar werden ook alweer plannen gesmeed om toch wat beter te gaan trainen voor de volgende Sportweek in 2011!
De organisatie kan weer terugzien op een geslaagde Sportweek met fantastisch weer en veel publieke belangstelling.
Het 40+ team Het 40+ team
Het publiek hield de voeten koel Het publiek hield de voeten koel
Hoe sterk is de eenzame fietsster Hoe sterk is de eenzame fietsster