Nieuwe oranje Ford Transit voor Wardenaar Verwarming Verhuur

ingevoerd op 22-6-2010

Vorige week heeft Wardenaar Verwarming Schagen B.V. een nieuwe, oranje, Ford Transit in gebruik genomen.  Dit is al de derde oranje Transit op rij van Wardenaar uit Schagen.  Oók het wagenpark van Wardenaar Infrarood uit Zwaagdijk rijdt met deze inmiddels bekende oranje kleur.   
De Ford is ook nu weer gekocht van B&K Schagen, de sleutels werden overgedragen door Hans van Goor.  De samenwerking met deze Ford dealer verloopt al jaren tot wederzijdse tevredenheid, en wij vertrouwen er dan ook op dat wij ook met deze auto weer vele veilige, zuinige kilometers af mogen leggen.  De auto is in de Euro 4 uitvoering én voorzien van een af fabriek roetfilter. Hiermee voldoet de nieuwe auto aan de laatste milieueisen. 
De opvallende reclame in huisstijl van Wardenaar werd verzorgd door de Zeeman Reclame Groep uit Schagen, een compleet Schager bedrijfsauto dus.

Met deze nieuwe Transit, nog weer iets groter dan de vorige hopen wij onze klanten nóg sneller van dienst te zijn en de servicegraad nog verder kunnen te verhogen. 
Wij wachten deze zomer nog af, behoudens het drogen van bollen valt er nu nog niet veel te verwarmen!  Maar de komende herfst en winter hopen wij al onze bestaande en nieuwe relaties supersnel van dienst te kunnen zijn met deze prachtige Ford. 
Nieuwe oranje Ford Transit van Wardenaar Verwarming Nieuwe oranje Ford Transit van Wardenaar Verwarming
De nieuwe serviceauto van Wardenaar op weg naar de eerste klus! De nieuwe serviceauto van Wardenaar op weg naar de eerste klus!
Als u dit ziet komen is de ergste kou geleden..... Als u dit ziet komen is de ergste kou geleden.....