Modeshow Clusius College en ROC

Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland organiseren modeshow

Mbo-ers barsten van het talent en zijn heel veelzijdig. Om dat onder de aandacht te brengen, organiseert de mbo-raad van 4 tot en met 9 oktober voor de tweede keer de 6-Daagse Beroepsonderwijs. Het motto dit jaar is ’Veelzijdig mbo’. Landelijk worden er tal van evenementen georganiseerd om te tonen hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn voor onze samenleving. Zo ook in Noord-Holland. Het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland organiseren daarom op 7 oktober gezamenlijk een modeshow in het Makadocentrum te Schagen.

Op 7 oktober laten de cursisten van het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland zien hoe veelzijdig ze zijn. Alles wat we tijdens de modeshow presenteren,van kleding tot kapsels en make-up, hapjes en bloemwerken is door de mbo-cursisten zelf gemaakt en verzorgd. De show wordt om 14.00 uur geopend door wethouder Beemsterboer van de gemeente Schagen, en vervolgens elk half uur herhaald.

Het thema van de modeshow is ‘Herfst’. Dat is niet alleen terug te zien in de kleding, ontworpen en gemaakt door cursisten van de opleiding In- & Outdoor Styling van het Clusius College, maar ook in de kapsels en de visagie, verzorgd door cursisten van de opleiding Kappen van het ROC Kop van Noord-Holland. Ook cursisten van de afdelingen Bloem & Design en Voeding van het Clusius College leveren een bedrage. Zij verzorgen respectievelijk de aankleding van de modeshow en de hapjes die tijdens de show worden uitgedeeld. De modeshow is zeer toegankelijk en wordt gehouden in de centrale hal van het Makadocentrum te Schagen.
Modeshow ROC Modeshow ROC