Winnaars ’10 jaar Ziber’ met prijs op de foto

ingevoerd op 25-10-2010

Op 10-10-10 bestaat Ziber precies 10 jaar en dat vieren we met onze partners. Afgelopen week hebben alle gelukkige winnaars van de ’Ziber 10 jaar actie’ hun prijs in ontvangst mogen nemen! En hier zijn de foto’s van deze gelukkige momenten.

Kantoor 260 wint iPad

Bijzonder was het moment dat Kai, de zoon van Auke (Kantoor 260), de iPad in ontvangst nam en er gelijk twee armen in de lucht vlogen van blijdschap! Kai ging gelijk even naar Youtube om zijn favoriete filmpje op te zoeken. Deze iPad is goed terecht gekomen, dachten wij van Ziber.
www.kantoor260.nl (http://www.kantoor260.nl)

SdH Vormgeving wint iPod Nano
Friso Scheltema de Heere, een Ziber partner van het eerste uur, deed ook mee en won de iPod Nano. We kunnen op de foto zien dat hij er blij mee is. Ideaal om mee te nemen op vakantie naar Noorwegen. Veel plezier met deze nieuwe gadget!
www.sdhvormgeving.nl (http://www.sdhvormgeving.nl)

Visual4U wint iPod Nano
Tonnis de Jong van Visual4U presenteerde zijn bedrijf vandaag op de Succes Beurs in Haren en werd overvallen met zijn nieuwe iPod Nano.
www.visual4u.nl (http://www.visual4u.nl)

Jose van Axireaxi wint iPod Shuffle
José Verreijt van Axireaxi wint de iPod Shuffle en krijgt hem uitgereikt van door Pascal Immink. Axireaxi heeft de studio in Nijmegen en zijn sinds 2006 partner van Ziber.
www.axireaxi.nl (http://www.axireaxi.nl)

Veel plezier met deze mooie hebbedingetjes van Apple!

Het Ziber Team
Kai, zoon van Auke (kantoor 260) dolgelukkig met nieuwe iPad! Kai, zoon van Auke (kantoor 260) dolgelukkig met nieuwe iPad!
Friso Scheltema de Heere, Ziber partner van het eerste uur, wint iPod Nano en is gelukkig! Friso Scheltema de Heere, Ziber partner van het eerste uur, wint iPod Nano en is gelukkig!
Tonnis de Jong van Visual4U presenteerde zijn bedrijf vandaag op de Succes Beurs in Haren en werd ov Tonnis de Jong van Visual4U presenteerde zijn bedrijf vandaag op de Succes Beurs in Haren en werd ov
José Verreijt van Axireaxi wint de iPod Shuffle en krijgt hem uitgereikt van door Pascal Immink. Axi José Verreijt van Axireaxi wint de iPod Shuffle en krijgt hem uitgereikt van door Pascal Immink. Axi