Bekendmaking nominaties Ziber Awards tijdens de Adobe User Group XL

Adobe User Group XL, 17 november 2010, de Meervaart A’dam.

De bekendmaking van de genomineerde voor de Ziber Awards 2010 vindt dit jaar plaats tijdens de Adobe User Group XL. Tijdens dit grote event heeft Ziber spreektijd gekregen in de grote zaal waardoor bijna duizend grafisch professionals getuigen zullen zijn van de bekendmaking. 
 
Ziber is dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van de Adobe User Group. De vereniging Adobe User Group (AUG) richt zich op professionele designers en developers die met Adobe- en andere vak gerelateerde software en technieken werken. De drie pijlers waar de community, die ruim 2500 leden telt, voor staat zijn: kennisuitwisseling, inspiratie en netwerken.

De Adobe User Group geeft 6 tot 8 meeting per jaar in Pakhuis de Zwijger, waar rond de 200 bezoekers per bijeenkomst op af komen. Eén keer per jaar verzorgt AUG een groot event met de naam Adobe User Group XL. Dit jaar is dat op woensdag 17 november in de Meervaart te Amsterdam.

Adobe User Group XL
Op 17 november kun je tijdens Adobe User Group XL de hele dag genieten van inspirerende sessies van internationale en nationale sprekers, met als thema Celebrate Creativity. Van interactive design en development, crossmedia, imaging, gaming en augmented reality tot en met print design. XL is het event van het jaar om inspiratie op te doen en sprekers en andere creatieve professionals te ontmoeten. De Adobe User Group Nederland biedt in de Amsterdamse Meervaart de hele dag een bomvol programma, met nationale en internationale topsprekers. Kortom - een breed en inspirerend event dat je absoluut niet mag missen!

Nominaties Ziber Awards
Speciaal voor de bekendmaking van de genomineerde voor de Ziber Awards 2010 heeft de AUG spreektijd gereserveerd voor Ziber in de grote zaal. Hierdoor zullen bijna duizend grafische professionals getuigen zijn van de nominaties en kunt u zich als Ziber Grafisch Partner onsterfelijk maken!

Kijk voor meer informatie over de Ziber Awards op www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl).
Voor meer informatie over de Adobe User Group Xl ga je naar www.adobeusergroupxl.nl (http://www.adobeusergroupxl.nl)

Het Ziber team

P.S. wilt u graag aanwezig zijn bij de bekendmaking van de genomineerde voor de Ziber Awards 2010? Ga dan naar www.adobeusergroupxl.nl en bestel uw kaarten. 
 
 
Adobe User Group XL, woensdag 17 november 2010 de Meervaart Amsterdam Adobe User Group XL, woensdag 17 november 2010 de Meervaart Amsterdam