Dinto 2 geeft VC Niedorp geen kans

bron: Schager Courant

NIEUWE NIEDORP – In een prima wedstrijd heeft de koploper in de promotieklasse Dinto 2 de derby met VC Niedorp ruim in zijn voordeel beslist: 0-4.
 
Coach Cees Bloothooft was dik tevreden over het vertoonde spel.”We hadden in de eerste set nog veel moeite met de gevaarlijke opslag van Niedorp. We stonden steeds twee punten achter. Jean Dekker dwong in de slotfase met zijn service fouten bij de tegenstander af, zodat we op voorsprong kwamen. Doordat de passing van Djerry Tervoort en Sander van den Berg in de rest van de sets vrijwel foutloos was, kwamen Emiel Tesselaar en Sjors Dekker prima door in het centrum. We hebben Niedorp eigenlijk geen kans gegeven.” Ondanks de ruime setstanden was Wilfred Slippens positief gestemd. De aanvoerder van VC Niedorp kon met Mark van der Eng een nieuwe speler aan de krappe selectie toevoegen. “Mark is een prima middenspeler en daardoor hebben we weer betere kansen dit seizoen. We hebben lekker gespeeld met een prima rol in het centrum van Daan Spaansen, maar moesten erkennen dat Dinto een maatje te groot was. Als we zo blijven spelen kunnen we de komende duels zeker punten pakken.” Setstanden:20-25;14-25;13-25 en 15-25.

Beginopstelling VC Niedorp: Wilfred Slippens; Cor van Leeuwen; Daan Spaansen; Jan Beckman; Jack Zuurbier; Cris Mosch.

Beginopstelling Dinto: Jim Quant; Pim van der Aa; Emiel Tesselaar; Djerry Tervoort; Sjors Dekker; Jean Dekker; libero Sander van den Berg.