And the Nominees Are….?

Ziber Awards 2010, 3 genomineerde in 4 categorieën

Het is zover! De 12 genomineerde (3 genomineerde in 4 categorieën) zijn bekend. En dit jaar heeft de jury gekozen voor een diversiteit aan sites, wat de nominaties dit jaar extra bijzonder maakt.
 
Top Designers 2010
Het is voor het eerst dit jaar dat er genomineerd kon worden in vier verschillende categorieën, StandaardsiteLite, Webbly, Standaardsite en Sitehand. Leuk detail: Het is geen Ziber Grafisch Partner gelukt in meer dan één categorie genomineerd te worden. Dit betekend dat we bij voorbaat al weten dat we vier verschillende top designers kunnen gaan feliciteren tijdens de Ziber partner dag op dinsdag 8 februari 2011. Dit is namelijk de dag dat we de winnaars bekend zullen gaan maken.

Het is nu aan het publiek
Vanaf nu ligt de stem bij het publiek! Dus uw vrienden, kennissen, relaties en verdere bekenden hebben invloed! Dit kunnen ze doen door online te stemmen op hun favoriete sites via www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl). Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 17 januari 2011
 
And the Nominees Are…?
Dit jaar werden de genomineerde bekend gemaakt tijdens de Adobe User Group XL (http://www.adobeusergroupxl.nl). Speciaal voor de bekendmaking van de genomineerde voor de Ziber Awards 2010 had de Adobe User Group spreektijd gereserveerd voor Ziber in de grote zaal. Hierdoor waren bijna duizend grafische professionals getuigen van de nominaties.
Speciaal voor de nominaties had Ziber een professioneel filmpje gemaakt, die werd afgespeeld. Hierdoor werd er op een spectaculaire manier de genomineerde bekend gemaakt.
Ook nieuwsgierig wie de genomineerde zijn? Bekijk hier de film… (http://www.ziberawards.nl/pg-16160-7-35370/pagina/welkom_bij_de_ziber_awards.html). and see for yourself!

Bekendmaking winnaars
Tijdens de jaarlijkse Ziber partner dag, die dit jaar gepland staat voor dinsdag 8 februari 2011, zullen de Ziber Award winnaars bekend worden gemaakt

Stemmen?
Ga naar www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl). en breng vandaag nog je stem uit!


Stem nu op uw favoriete website via www.ziberawards.nl Stem nu op uw favoriete website via www.ziberawards.nl