Sint komt slapend aan bij de Regenboogschool in Stroet!

Sint in diepe slaap

Vannacht, toen Sinterklaas en zijn twee zwarte pieten op weg waren naar de Regenboogschool in Stroet, kwam hij langs verschillende bollenschuren en vond in een schuur een lekker warm bed voor hem en zijn pieten, op een platte wagen.

Afgelopen tijd heeft de Sint het heel druk gehad en ook de baby piet heeft de zwarte pieten behoorlijk uit hun slaap gehouden. Dus een warm bed en even lekker slapen, kwam de sint heel goed uit!

Nietsvermoedend ziet de boer vanmorgen op zijn wagen de Sint en pieten liggen. Hij kreeg ze met geen tien paarden wakker, dus besloot de boer de platte wagen achter de trekker te koppelen en met een slapende sint en pieten naar de Regenboogschool in Stroet te rijden. Daar stonden alle kinderen al op het plein in de sneeuw te zingen voor de Sint, in afwachting van zijn komst.

Zelfs toen de trekker met de slapende Sint en pieten langs de school reed, werd de Sint niet meteen wakker. De kinderen moesten extra hard zingen om hem wakker te maken. En met succes! In een winters tafereel klommen Sint en pieten van de platte wagen om ook dit jaar weer de kinderen van de Regenboogschool toe te spreken.
Sint rijdt bijna de school voorbij Sint rijdt bijna de school voorbij
zzzzz zzzzz
Gelukkig wakker gezongen Gelukkig wakker gezongen
van de kar af van de kar af
Goedemorgen kinderen Goedemorgen kinderen
Ja het kwam toch nog goed Ja het kwam toch nog goed