Presentatie van de Vacature Module vernieuwd.

ingevoerd op 15-12-2010

Vandaag is er een update doorgevoerd aan de presentatiekant van de vacature module. Zo is er een geheel vernieuwde presentatie van alle gepubliceerde vacatures en is er een uitgebreid zoeksysteem toegevoegd in de sidebar. Voor een correcte presentatie van de vacature module op de website van uw klant dient u als Ziber Partner, grafische instellingen te maken. Er kan namelijk een keuze gemaakt worden in een 2-koloms – of een meerdere kolommen presentatie van de vacatures die uw klant online heeft staan. Daarnaast kan er bepaalde informatie wel of niet getoond worden.
 
2-kolommen presentatie
Wanneer u binnen de website van uw klant naar de vacature module toegaat, komt u binnen op het totaal overzicht van alle vacatures die zijn ingevoerd via de MediaPublisher. Bij een 2-koloms presentatie is er een zoeksysteem beschikbaar en ziet u een overzicht van de vacatures met functie, een deel van de functieomschrijving, de datum van plaatsing, opleiding en eventueel het aantal uren. Wat wel en niet gepubliceerd dient te worden bij de vacatures kunt u via de Ziber Design Software instellen.

Meerdere kolommen presentatie
Ook kunt u kiezen voor de meerdere kolommen presentatie voor uw klant. Deze presentatie mogelijkheid dient ook ingesteld te worden en is handig wanneer uw klant niet alleen vacatures publiceert van zijn eigen onderneming, maar via “Ziber Connect” ook andere ondernemers de mogelijkheid geeft vacatures te plaatsen op de website. Een deel van de bedrijfspresentatie van dit bedrijf (logo) wordt dan getoond bij de vacature.

Sidebar
Binnen de vacature module is een nieuw zoeksysteem beschikbaar in de sidebar. Hier kan de bezoeker van de website snel ‘filteren’ op regio, vestigingsplaats, opleiding, functiegroep en eventueel aantal uren. Wat er wel en niet in de sidebar wordt getoond kunt u via de Ziber design software instellen voor uw klant.

Presentatie specifieke vacature
Wanneer een bezoeker van de website een specifieke vacature aanklikt om hierover meer informatie in te winnen is ook hier de presentatie gewijzigd. Zo zal de algemene header kleur en de header grote van de website worden overgenomen in de module. Ook het instellen van achtergrondkleur e.d. kunt u bepalen en doet u via de Design Software.

Het online solliciteren op een vacature gebeurd vanuit de sidebar. Er zal dan een zeer uitgebreid sollicitatie formulier openen in een overlay en niet meer in een pop-up scherm.

Snelheid van het inladen van de resultaten
Wanneer een bezoeker van de website gebruik maakt van het zoeksysteem in de Sidebar worden de resultaten sneller getoond, doordat alleen de content opnieuw inlaadt en niet meer de gehele website. Wel net zo prettig.

Video uitleg
Bovenstaande vernieuwingen worden binnenkort via een video toegelicht. De video kunt u dan terugvinden op partnerwiki.ziber.nl (http://partnerwiki.ziber.nl)


Vacature module instellingen 2-koloms in de Ziber Design Software Vacature module instellingen 2-koloms in de Ziber Design Software
Vacature module instellingen in meerdere kolommen in de Ziber Design Software Vacature module instellingen in meerdere kolommen in de Ziber Design Software
Vacature module instellingen zoekfunctie in de sidebar Vacature module instellingen zoekfunctie in de sidebar
Presentatie vacature module - 2 koloms op de website Presentatie vacature module - 2 koloms op de website
Presentatie vacature module - Meerdere kolommen Presentatie vacature module - Meerdere kolommen
Presentatie vacature module - detailoverzicht vacature Presentatie vacature module - detailoverzicht vacature