Kerstconcert Singing Surrender

ingevoerd op 16-12-2010

Gospelkoor Singing Surrender is opgericht op 22 september 1984. Door de jaren heen heeft het koor heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Het heeft verschillende dirigenten gekend en ook verschillende gospelstijlen. Uiteraard is ook de muzikale bezetting van het combo aan veranderingen onderhevig geweest. In de afgelopen  25 jaar is Gospelkoor Singing Surrender gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio.
Sinds 2003 staat het koor onder leiding van onze professionele en gedreven dirigent Marja Dignum.
De muzikale begeleiding van Singing Surrender bestaat uit pianist Michel van Heijster, drummer Willem Kuilman en basgitarist Jan Janson.
Het huidige repertoire is zeer divers. Het repertoire loopt van kerkelijk getinte nummers tot de meer frivoler of rock getinte gospels, tevens zijn ”Evergreens” en compilaties uit diverse bekende musicals onderdeel van het repertoire. Ook op gebied van kerst kunnen wij u een breed repertoire aanbieden. Er komen bekende, maar ook zeker onbekende kerstliederen in ons programma voor, waarbij we u in diverse talen een kerstsong zullen laten horen. Het kerstconcert van Singing Surrender vindt plaats in Slot Schagen aan het Slotplein. Wij geven een kerstconcert op zondagmiddag 19 december om 14.30 uur en woensdagavond 22 december om 20.15 uur, waarbij de zaal een half uur voor aanvang geopend is. Kaarten a €7.50 kunnen afgehaald worden bij Brilservice Deutekom . Gedempte Gracht 56 in Schagen. Tevens kunt u bellen naar Arend Robbe tel.0223-635529 of bestellen via de website info@singingsurrender.nl