Ziber SenseView officieel van start

Digital Signage : Narrow-casting :: Beeldkrant : Televisiekanaal

Dinsdag 8 februari jl. is Ziber SenseView officieel gelanceerd. Tijdens de jaarlijkse Ziber Partnerdag, dit haar vanuit het Graphic Design museum te Breda, werden alle Grafisch Partners van Ziber op de hoogte bracht van de mogelijkheden.  Bent u geïnteresseerd in een Ziber SenseView? Neem dan contact op met een Ziber Grafisch Partner of rechtstreeks met Ziber.
 
Wat is Ziber SenseView
Met Ziber SenseView kunt u op voordelige wijze een eigen ’televisie-kanaal’ beginnen, ook wel digital signage genoemd. Met Ziber SenseView kunt u op een flatscreen of tv-scherm een animatie tonen met daarin uw eigen nieuws, agenda berichten, foto’s, Twitter berichten ... etc. etc. Handig voor in een winkel, handig voor in een bedrijf, handig voor bij de toonbank, handig in een wachtruimte, handig voor franchise organisaties,... en handig voor u?

Voordelen van Ziber SenseView
De voordelen van Ziber SenseView zijn oneindig. Zo is de vormgeving van uw eigen SenseView natuurlijk maatwerk en wordt volledig naar uw wens samengesteld. Zo krijgt de SenseView helemaal de look & feel van uw bedrijf.
Iedere SenseView begint met een basis die al zeer compleet is. Deze basis kunt u uitbreiden met extra presentaties, zoals agenda -, huizen -, en social media presentaties. Uiteraard kunt u de inhoud van SenseView zelf beheren met de zeer gebruiksvriendelijke MediaPublisher van Ziber. U bepaald dus zelf wat er op uw scherm voorbij komt aan informatie.

Ziber Connect
Maakt u ook gebruik van een Ziber website..? Dan wordt het allemaal nog eenvoudiger. Met Ziber Connect hoeft u berichten maar één keer in te voeren en zullen op beide presentaties terugkomen. Wel net zo gemakkelijk en snel!

Doorontwikkeling
Iedere Ziber SenseView wordt continu doorontwikkeld. U profiteert standaard van de laatste updates. En komt u er even niet meer uit? De helpdesk van Ziber staat voor u klaar.

Voor meer informatie kunt u de website www.senseview.nl (http://www.senseview.nl) raadplegen, contact opnemen met een Ziber Grafisch Partner of rechtstreeks met Ziber (sales@ziber.nl (mailto:sales@ziber.nl)).

Ziber SenseView ideaal voor in de etalage van uw winkel, boven de toonbank, in de wachtruimte enz. Ziber SenseView ideaal voor in de etalage van uw winkel, boven de toonbank, in de wachtruimte enz.
Oneindig veel voordelen van Ziber SenseView o.a. gemakkelijke onderhoud via de MediaPublisher Oneindig veel voordelen van Ziber SenseView o.a. gemakkelijke onderhoud via de MediaPublisher
Professionele vormgeving gerealiseerd door een Ziber Grafisch Partner Professionele vormgeving gerealiseerd door een Ziber Grafisch Partner
Makkelijk de inhoud van SenseView aanpassen via een Nederlandstalig CMS, de MediaPublisher Makkelijk de inhoud van SenseView aanpassen via een Nederlandstalig CMS, de MediaPublisher
Iedere SenseView heeft een unieke tijdslijn. Iedere SenseView heeft een unieke tijdslijn.
Bepaal de informatie in de Ticker. Twitter berichten, RSS feeds op uw TV kanaal Bepaal de informatie in de Ticker. Twitter berichten, RSS feeds op uw TV kanaal
Audiostream. luisteren naar muziek op uw scherm Audiostream. luisteren naar muziek op uw scherm
Uitbreidbaar in de toekomst. Diverse extra presentaties beschikbaar voor SenseView  Uitbreidbaar in de toekomst. Diverse extra presentaties beschikbaar voor SenseView