Ziber SenseView vaste klanten actie!

Vaste klanten van Ziber verdienen een leuke actie

Tijdens de Ziber Partnerdag in Breda hebben wij Ziber SenseView officieel gelanceerd. Onder de aanwezige partners waren veel positieve reactie en ook diverse relaties hebben al zeer enthousiast gereageerd. Dus..., tijd voor een Ziber SenseView actie!

Ziber SenseView: laat zien wat uw bedrijf doet op uw eigen TV kanaal
Met Ziber SenseView kunnen ondernemers communiceren met de klanten via digital signage in een nieuwe, eenvoudigere vorm. Digital signage, ook wel narrow casting genoemd, zorgt ervoor dat klanten geïnformeerd kunnen worden via een scherm in de in de etalage, boven de toonbank, in de wachtruimte of op kantoor.

De voordelen van Ziber SenseView zijn eindeloos. Zo is SenseView eenvoudig te onderhouden met de Ziber MediaPublisher. Wanneer uw klant al gebruik maakt van een website van Ziber..? Dan is het doorkoppelen van de informatie een fluitje van een cent.

En juist de (vaste)klanten die al gebruik maken van een Ziber website willen we graag kennis laten maken met het nieuwe Ziber product SenseView.

Vaste klanten van Ziber verdienen een leuke actie
Trouwe klanten, die al gebruik maken van een Ziber website, willen wij graag de mogelijkheid bieden Ziber SenseView 30 dagen uit te proberen! Bevalt het niet? Dan meld uw klant dat en Ziber SenseView wordt stop gezet. Bevalt het wel? Dan is uw klant vanaf dat moment trotse eigenaar van zijn eigen televisie kanaal via Ziber SenseView.

Speciaal voor de trouwe klanten van Ziber, SenseView 30 dagen op proef
Maar de Ziber SenseView actie wordt een nog groter succes wanneer u als Ziber Grafisch Partner uw medewerking verleend aan de actie. Iedere SenseView dient namelijk grafisch vormgegeven te worden via de speciaal ontwikkelde Design Software. En dat is wat u kunt verzorgen.

De actie
Besluit de relatie voor 15 april 2011 om deel te nemen aan de proefperiode van Ziber SenseView? Dan heeft hij 15 mei 2011 een Ziber SenseView in het bedrijf op proef voor helemaal niets! Besluit de relatie na de proefperiode SenseView te behouden, ontvangt hij na 15 juni 2011 een factuur van u en van Ziber conform afgesproken tarieven.

Tijdslijn
Voordat de proefperiode start, zal er een tijdslijn worden samengesteld en grafisch worden vormgegeven. Iedere deelnemende Ziber Grafisch Partner kan hier een rol in spelen. Tijdens de proefperiode zal er een vaste tijdslijn worden geactiveerd. Deze zal worden voorzien van een ticker, één nieuws elementen, een bumper (advertentie mogelijkheid, filmpje) en één Social Media element. Hier wordt een vast bedrag door u voor gerekend van: € 400,00.

Na de proefperiode kan dit bedrag door u aan de relaties gefactureerd worden, mits de relatie besluit gebruik te blijven maken van Ziber SenseView. Mocht de relatie na de proefperiode besluiten de SenseView niet te behouden zullen er geen facturen verstuurd worden!

Tarieven:
SenseView Basis eenmalig: € 175,00
SenseView Basis Jaarlijks: € 99,00

Nieuws presentatie: € 0,00

Social Media Presentatie eenmalig: € 130,00
Social Media Presentatie jaarlijks: € 66,00

Vormgeving Tijdslijn: € 400,00

Asus® EEEBox eenmalig: € 350,00
Asus® EEEBox jaarlijks: € 50,00

Totaal eenmalig: € 1.055,00
Totaal jaarlijks: € 215,00

Besluit de relatie Ziber SenseView te behouden worden bovenstaande tarieven na 15 juni 2011 gefactureerd door u en door Ziber.
 
Planning van de actie:
Hieronder een overzicht van de planning van de actie:

1) 15 maart 2011, aankondiging van de actie via een Leaflet, nieuwsbrief en banner.
2) 15 april 2011, deadline aanmelden van de deelname van de klant.
3) 15 mei 2011, oplevering SenseView bij de relatie.
4) 15 juni 2011, einde van de proefperiode

Doet u mee als Ziber Grafisch Partner..?
Iedere Ziber Grafisch Partner die voor vrijdag 11 maart 2011 aangeeft mee te willen doen aan de Ziber SenseView actie zullen wij op alle uitingen vermelden als deelnemende partner.

Hebt u nog vragen of wilt u uw deelname te bevestigen, dan kunt u een e-mail sturen aan support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) of bellen met 0224-290989.

Het Ziber team