Overmacht Dinto 2 te groot voor VC Niedorp

bron: Schager Courant

WARMENHUIZEN – De derby in de promotieklasse bij de mannen tussen Dinto 2 en VC Niedorp is met overmacht gewonnen door de thuisploeg: 4-0.
 
“We stonden goed geconcentreerd te ballen”, vertelde centrumspeler George Nieuwland, die alleen de laatste set mocht opdraven. “Sander van den Berg sloeg de ballen snoeihard langs de blokkering. Nikolajev Ligthart was er drie maanden uitgeweest, maar kwam er steeds beter in als spelverdeler. We zijn geen moment in de problemen geweest.” Dat vond ook de middenman aan de zijde van VC Niedorp, Daan Spaansen. “We hebben best goed gespeeld, maar ze zijn gewoon een klasse beter. Onze servicedruk was heel hoog, maar hun libero (Pim van der Aa (red.) was zo ijzersterk. We probeerden hem te ontzien met onze opslag, maar die andere jongens konden er ook wat van. Hier zat gewoon niet meer in.”  Setstanden: 25-18;25-17;25-21 en 25-18.

Beginopstelling Dinto: Nikolajev Ligthart; Djerry Tervoort; Sjors Dekker; Jean Dekker; Sander van den Berg; Nico van der Gragt; libero Pim van der Aa.

Beginopstelling VC Niedorp: Wilfred Slippens; Cris Mosch; Daan Spaansen; Cor van Leeuwen; Jack Zuurbier; Mark van der Eng.