Ziber Update Agenda

Beste Ziber Partner,
Hierbij alweer de vierde keer dat we de update-agenda publiceren. Dan weet je waar we aan werken en welke updates je de komende periode kunt verwachten. Wel zo transparant!

Op 10 MRT hebben we een nieuwe Tegel Pagina geintroduceerd voor de producten module. Video uitleg over de Design Software (http://vimeo.com/channels/ziber). Voor de klanten is ook een korte video tutorial (http://vimeo.com/channels/zibersupport) gemaakt. De komende periode besteden veel mensen bij Ziber veel tijd aan de rest van de producten module! Zodra we hiervoor deadlines hebben, zullen we deze publiceren. Daarom hebben we de komende periode alleen maar een paar kleine updates:

21 MRT: Update Foto module
Op de nieuwe Foto module is er veel feedback geplaatst op www.mijnziberidee.nl. Veel van deze punten zijn gerealiseerd en komen op 28 februari online.

28 MRT: UPDATE Twitter feeds in SideBar (Standaardsite en Sitehand)
Teksten, onderhoud in MediaPublisher en kleine verbeteringen.

28 MRT: UPDATE LinkedIn (in SideBar van Standaardsite, Sitehand en Schoolkrijtje) beter laten werken. In sommige situaties werkt de link naar LinkedIn niet goed.

4 APR: Update Makelaar Wonen module
Er komt een mogelijkheid om het woningaanbod te kunnen filteren op makelaarskantoor. Hiermee wordt de Makelaar Wonen module geschikt voor franchise organisatie of samenwerkende makelaars!

4 APR: Update SenseView
- Er komt een nieuwe presentatie bij, de Nu.nl nieuws presentatie. Een korte film van 1 minuut kan worden getoond in deze presentatie. Het korte nieuwsfilmpje heeft meerdere ’onderwerp’ mogelijkheden zoals; ’algemeen’, ’sport’  ,... etc.
- Er komt een DEMO versie die geschikt is voor gebruik voor alle partners. Deze DEMO versie is om te testen en krijgt een duidelijke ’DEMO’melding in beeld.

11 APR: CV Bank update
Er komt een update in de MediaPublisher om de CV Bank beter te maken. Deze module is ideaal geschikt wanneer je een Standaardsite of Sitehand hebt gemaakt als regionaal portaal! De aangemelde CV’s worden automatisch gematched met het vacature aanbod uit de vacature module.

13 APR: MijnZiberIdeetjes.nl en MoijnDesignerIdeetjes
Voor 13 April zullen een aantal ideetjes van partners en klanten gerealiseerd worden, waaronder:
- tekst centrering in Dropdownmenu’s
- aanpassing in copyright regel van Ziber Websites
- dropdownmenus werkend maken voor een ’niet actief’ design


Het Ziber Team.

Ziber, maakt het makkelijk