Snel en veilig ter plaatse met de Volvo XC60

ingevoerd op 23-6-2011

Bij spoedgevallen is het belangrijk dat de huisarts snel en veilig ter plaatse kan zijn. Meditaxi verzorgt het vervoer en de assistentie van visiterende huisartsen door heel Nederland. Hierbij speelt ook Volvo een essentiële rol – de Volvo XC60 om precies te zijn.

De Volvo XC60 wordt voor huisartsen door heel Nederland ingezet als dienstauto.
‘Meditaxi is gespecialiseerd in het vervoer en de assistentie van huisartsen tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten’, vertelt directeur Joost Clijsen. ‘Wij leveren een auto met chauffeur voor de huisarts. De dienstauto is uitgerust met medische striping, een zwaailicht, sirene, allerlei communicatiesystemen en natuurlijk medische apparatuur. De chauffeur is bovendien medisch en rijtechnisch getraind, zodat hij de huisarts kan assisteren.’

Goede aftersales
Sinds een halfjaar zet Meditaxi veertig Volvo’s XC60 in als dienstauto. Joost: ‘Voor ons is het belangrijk dat de dienstauto veilig, comfortabel en ruim is, en de XC60 voldoet aan deze eisen. Daarbij is de aftersalesservice van Volvo uitstekend: we kunnen altijd snel terecht voor onderhoud aan onze dienstauto’s.

Onder de indruk
Volvo-dealer Ton van Kuyk in Purmerend draagt dankzij de goede service en technische kennis bij aan deze aftersalesservice. De sleutel van de opvallende Volvo XC60 Meditaxi wordt door vestigingsmanager Rick Bakker overhandigd aan Patrick Zuiderduyn. ‘Normaal is de klant onder de indruk tijdens een aflevering waarbij alle geavanceerde snufjes van de auto worden gedemonstreerd. Nu met alle extra schermen en de letterlijke toeters en bellen was dit toch wel even anders. Ik kijk me ogen uit met al de extra technieken waarmee deze Volvo XC60 is uitgerust. Aldus Rick Bakker.

Joost: ‘Volvo Nederland verzorgt voor ons ook de inbouw van alle medische apparatuur en de communicatiesystemen. Dat alles door één partij wordt gedaan, is voor ons erg prettig; de communicatie verloopt perfect met zowel de dealer als importeur. We zijn dus erg blij met de Volvo’s XC60, ik sluit zeker niet uit dat we in de toekomst meer Volvo’s gaan inzetten.’