Ziber sponsort voetbalclub Telstar

Stersponsor van De Witte Leeuwen uit Velsen

Ziber is onlangs een drie jarig sponsorcontract aangegaan met voetbalclub Telstar uit Velsen. Het sponsoren van de betaalde voetbalclub, die uitkomt in de Jupiler League (http://www.jupilerleague.nl), past in het marketingplan van Ziber.

Telstar (http://www.sctelstar.nl) is een betaald voetbalclub uit Velsen-IJmuiden die in 1963 is ontstaan uit een samenwerking tussen VSV en Stormvogels die hun profafdelingen besloten te fuseren en zelf verder te gaan als amateurclubs. De nieuwe club kreeg de naam Telstar, naar de toen pas gelanceerde communicatiesatelliet.

Jupiler League
Telstar promoveerde in 1964 (een jaar na de eerste fusie) al meteen naar de Eredivisie om uiteindelijk in 1978 te degraderen naar de Eerste divisie, beter bekend als de Jupiler League, alwaar het nu nog steeds actief is. Tegenwoordig behoort Telstar tot een select groepje van betaald voetbalclubs in Nederland, die van de KNVB de zogenoemde categorie 3 status hebben ontvangen. Dit betekend dat de club financieel gezond is.

Ziber krant aan alle voetbalverenigingen in Nederland
Op dit moment loopt er een grote marketing campagne bij Ziber. Alle voetbalverenigingen in Nederland ontvangen komende week een Ziber krant. In de krant wordt aandacht besteed aan de producten Ziber Sitecup en SenseView. Deze producten zijn een perfecte oplossing voor iedere voetbalvereniging, dus ook voor Telstar! Maar hierover later meer….Voor nu is Ziber enthousiast over de sponsoring en voelen wij ons thuis bij Telstar.  
Ziber sponsort voetbalclub Telstar Ziber sponsort voetbalclub Telstar
Telstar is een voetbalclub uit Velsen die zijn thuis wedstrijden speelt in het TaTa Steel stadion. Telstar is een voetbalclub uit Velsen die zijn thuis wedstrijden speelt in het TaTa Steel stadion.
Voetbalclub Telstar, De Witte Leeuwen Voetbalclub Telstar, De Witte Leeuwen
Voetbalclub Telstar, De Witte Leeuwen Voetbalclub Telstar, De Witte Leeuwen