SRC ruim langs Den Helder, 5-2

ingevoerd op 21-8-2011

SRC heeft in de bekercompetitie thuis tegen Den Helder met 5-2 gewonnen. SRC speelde met de nieuwe spelers Lars Fortuin, Roel de Vries, Partrick van Domburg en Kevin Stins in de basis en ook veel andere baisisspelers waren weer terug van vakantie. Den Helder kwam als snel op een 0-1 voorsprong maar SRC liet zich niet van de wijs brengen. SRC speelde sterk en kreeg kansen maar doelpunten vielen er verder niet in de eerste helft. Uit de kleedkamer gekomen na de rust ging SRC verder met het sterke spel en al snel maakte Robbert Jan Klein gelijk. Klein maakte een heuse hattrick door nog 2 keer te scoren en Bart Ploeger, terug van een blessure, kopte fraai raak. Nadat Den Helder nog een keer gescoord had maakte Robbert Jan zijn 4e van de wedstrijd en werd de eindstand van 5-2 bepaald.

Woensdag speelt SRC uit tegen HCSC.

SRC zaterdag heeft overigens ook goed gespeeld, helaas niet voldoende voor de overwinning, uit bij Vios werd het 3-1. SRC zaterdag speelt woensdag thuis tegen Hollandia T.