SRC zondag wint uit bij HCSC, zaterdag speelt knap gelijk

ingevoerd op 24-8-2011

SRC zondag heeft in de bekercompetitie de uitwedstrijd gewonnen tegen HCSC. Bij SRC moest Martijn Verhoeven in het doel bij afwezigheid en blessure van de overige keepers. SRC kreeg in de eerste helft volop kansen maar wist niet te scoren en de ruststand was 0-0. Na de rust wist HCSC vanuit een strafschop te scoren maar door 2 doelpunten van Robbert Jan Klein ging SRC toch met de winst naar huis,

SRC zaterdag speelde thuis tegen Hollandia T. SRC kwam fraai op voorsprong door een heel mooi doelpunt van Robbert Fels maar vlak voor rust werd het 1-1. Net vóór het doelpunt raakte Johan Dop overigens ernstig geblesseerd en moest hij het veld verlaten. Uiteindelijk werd het 2-2 nadat Hollandia T eerst op voorsprong kwam.
Johan Dop heeft overigens waarschijnlijk zijn been gebroken en enkelbanden gescheurd!