Makado Schagen presenteert het Catwalk Event

woensdag 14 september vanaf 19.30 uur

Wat zijn de trends voor het komende najaar? Welke flitsende mode, hippe combi’s en trends mogen het komende seizoen niet in jouw garderobe ontbreken? Nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 14 september naar het Catwalk Event in het Makado Centrum. Professionele modellen presenteren de nieuwste najaarsmode en accessoires in een spetterende show. 

Wat wordt er geshowd op de catwalk in hartje Schagen? Je krijgt trendinspiraties van dames,   heren en kindermode.  Deze herfst en winter zijn er een aantal nieuwkomers voor de kledingkast! Het komende seizoen wordt de mode gekenmerkt door langere roklengtes, wijdvallende pantalons, panter en snakeskin prints en de kleur zwart.  Modeontwerpers worden dit seizoen geïnspireerd door mode uit de jaren 60 en 70. Kortom, het wordt een verrassend modeseizoen met veel bijzondere nieuwe stijlen.

Optreden Natasia, kans op verrassende prijzen & goodie bag
Op woensdag 14 september gaan de deuren open vanaf 19.30 uur.  Bezoekers krijgen een goodiebag,  welkomstdrankje en tegen inlevering van de entreekaart een lotnummer. Tijdens de pauze is er een mini optreden van zangeres Natasia. Tijdens de show worden er prachtige prijzenpakketten verloot. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende winkeliers uit het Makado Centrum. Last but not least profiteer je ook nog eens van extra voordeel tijdens het shopping hour!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij DIDI en Duizend Dingen Drugstore voor € 5,- per kaart.

Ook kaartverkoop aan de deur op de avond zelf!

Deelnemers Catwalk Event
BLANCO MODE - BLITS KINDERKLEDING - BOLERO LEDERMODE - DIDI - DUIZEND DINGEN DRUGSTORE - LIVERA - M.K.M. Design - RIETVELD LES YEUX - SCHMALZ MANNENMODE - SPORTSHOP BOUWES - SPS SUPERSTAR - STEPS

Makado Centrum wenst jou een trendy najaar!