Wederom topatleten naar de KlimduinRUN in Schoorl.

Kom 25 september ook naar Schoorl

Het is bijna weer zover, de legendarische KlimduinRUN pakt weer uit met nationale en internationale sprint kanonnen.
Atleten die niet opzien tegen het maar liefst 100 meter lange en 54 meter hoge Klimduin en de strijd weer met elkaar aan willen gaan.

Het is een uniek evenement, aldus Organisator Sven Ootjers. Sporters van allerlei disciplines kunnen zich hier met elkaar meten. Is het de voetballer, de schaatser, de atleet, de wielrenner, de marathonloper, of is het de tennisser of de volleyballer?
Ga d’r maar aan staan, op de helft van deze gigantische zandberg verzuurd iedere atleet. We zullen het weer beleven!

Zondag 25 september is het Schoorlse Klimduin tussen 14.00 uur en circa 17.30 uur het toneel van de KlimduinRUN. Individuele deelnemers zullen zich door middel van voorinschrijving aanmelden via de website www.klimduinrun.nl. Zij zullen in meerdere rondes het Klimduin bedwingen, waarna uiteindelijk de finale plaatsvindt tussen de beste teams en mannen en vrouwen. De winnaar of winnares kan weer rekenen op de befaamde Honda Scooter. Ook voor de overige finalisten zijn er fraaie prijzen beschikbaar, waaronder jacks, truien en tassen.

De wedstrijd zal uiteindelijk bovenop het Klimduin worden beslist. Voor het publiek is er ook gelegenheid om op het Klimduin de wedstrijd gade te slaan, maar zij zullen met name de Klimduin-Run vanaf het Roode Leeuw plein kunnen bekijken, bij voorkeur zittend vanuit een stoel bij een van de horeca-locaties onderaan het Klimduin.
Wilt u meedoen schrijf u dan nu in!!!