Spoedje? Opgelost met Snelkapel

Opzij, opzij, opzij

Het is dé oplossing wanneer je snel een dakkapel nodig hebt: Snelkapel van Ruiter Dakkapellen BV. Zonder dat je verbouwingsplannen of tijdschema’s in de war raken, beschik je binnen de kortste keren over extra meters ruimte.

Elke dakkapel is maatwerk. Naast de keuze voor model en afwerking moet de dakkapel ook precies passen. Wat de adviseur inmeet, wordt in de fabriek gemaakt. Maar soms heb je niet de tijd om te wachten tot de order wordt verwerkt in de productie. Snelkapel maakt het mogelijk die tijd aanmerkelijk te verkorten.

Ruiter Dakkapellen BV heeft alle schakels van het productieproces namelijk in eigen hand. Daardoor is Ruiter Dakkapellen BV in staat om zelfs extreme spoedorders vlot te realiseren. Dat geldt niet alleen voor de productie, maar ook voor het plaatsen van de dakkapel. Dankzij de eigen montageploegen, die per dag flexibel zijn aan te sturen, bent u verzekert dat uw planning wordt gehaald.

Meer informatie? Kijk op Snelkapel (http://www.snelkapel.nl) of breng een bezoek aan één van onze showrooms (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-9399/pagina/waar_vindt_u_ons.html).
Snelkapel Snelkapel