Grote Clubactie

ingevoerd op 13-9-2011

Beste lotenverkopers en ouders,

Vorige week zijn de boekjes om loten van de Grote Clubactie  te verkopen weer uitgedeeld. Ik hoop dat jullie inmiddels een goede start hebben gemaakt. De verkoop van de loten is natuurlijk niet gemakkelijk, door bijvoorbeeld de grote concurrentie van de voetbalclubs Denk daarom ook aan alle opa’s en oma’s, tantes en ooms etc., bijvoorbeeld tijdens een verjaardag.

Denk er wel aan dat op het formulier je naam staat en dat de naam, adres, rekeningnummer en handtekening van de koper duidelijk zijn ingevuld.
Jullie hebben nog zeker vier weken voor de verkoop. Aan het einde van de verkoopperiode kom ik weer langs na afloop van de training om de boekjes op te halen. Je kunt de boekjes ook bij mij door de brievenbus doen: Kogerlaan 3 in Schagen.

Wij vinden het heel fijn dat jullie dit voor de club willen doen. Zoals ieder jaar krijgen de drie kinderen die de meeste loten verkopen een attentie van de club. Als jullie nog vragen hebben, of nieuwe boekjes nodig hebt, mag je me bellen, mijn tel.nr. is 0224-299123. Zet hem op en veel succes.

Voor leden die loten willen kopen maar er is nog geen verkoper van Magnus langs geweest,  ligt er ook een boekje in de kantine.

Vriendelijke groeten,

Madelon Suurveld