Inspirerende dag tijdens de Ziber Xperience

Station Bloemendaal de basis voor de tweede Ziber meeting

Dinsdagochtend gingen de mannen en vrouw van Ziber op weg naar Station Bloemendaal. Op deze locatie stond de tweede Ziber Xperience van het jaar op het programma.  Deze keer negen verschillende workshops over SEO (zoekmachine optimalisatie), Ziber Schoolkrijtje in combinatie met SenseView, nieuwe release van de Ziber design software, online werken in lagen binnen de webshop en nog veel meer.

Iets meer dan 20 Ziber Grafisch Partners waren aanwezig op de Xperience. Na een korte introductie van Maikel ging iedereen richting de gekozen workshops. Speciaal voor deze Xperience waren er twee gastsprekers uit genodigd. Auke Zeijlstra, van Kantoor260 (http://www.kantoor260.nl) vertelde een interessant verhaal over de mogelijkheden van SEO binnen de Ziber producten. Aan de hand van voorbeelden en de daarbij behorende resultaten onderbouwde Auke zijn verhaal. Friso Scheltema de Heere, van SdH Vormgeving (http://www.sdhvormgeving.nl) verzorgde een workshop over hoe basisscholen te benaderen met een Ziber schoolkrijtje. Een fantastisch leuk verhaal om aan te horen met tips en trucs en valkuilen. Naast de gastsprekers werden er workshops verzorgd door Maikel, Sander en Rick van Ziber.

Klik hier (http://www.zibermeeting.nl/pg-24414-7-51025/pagina/foto_impressie_ziber_xperience_13_september.html) voor een foto impressie

De volgende Xperience zal binnen enkele maanden gehouden worden, houd de website www.zibermeeting.nl daarvoor in de gaten!
Station Bloemendaal, hier werden de Ziber Xperience van 13 septemeber gehouden Station Bloemendaal, hier werden de Ziber Xperience van 13 septemeber gehouden
Maikel Bauer in de Bagage loods, aan het klaar zetten. Maikel Bauer in de Bagage loods, aan het klaar zetten.
Rick Breeuwer in gesprek tijdens de koffie op de gang. Rick Breeuwer in gesprek tijdens de koffie op de gang.
Maikel Bauer in de Bagage loods, aan het begin van de meeting. Maikel Bauer in de Bagage loods, aan het begin van de meeting.
Auke Zijlstra en Erik van Rijn, in de bagageloods, met hun presentatie. Auke Zijlstra en Erik van Rijn, in de bagageloods, met hun presentatie.
Sander Visser in gesprek in de 1e wachtkamer op Station Bloemendaal Sander Visser in gesprek in de 1e wachtkamer op Station Bloemendaal