Muziekprogramma Swing Cafe ’t Noord

14 t/m 16 oktober

Vrijdag 14 oktober zijn ze er weer: DJ Madbeatz vs. DJ Arie D! Wie deze 2 gasten kent, weet dat deze avond gegarandeerd een feest wordt! Ken je ze niet, kom langs en maak het mee!

Op zaterdag 15 oktober kan iedereen in het Swingcafé ’t Noord uit zijn dak gaan op de beste R&B, Soul en Hip Hop muziek. DJ’s Klatsch und Klatsch zullen dan onder andere platen van LL Cool J, The Black Eyed Peas, Naughty By Nature, Bobby Brown en Snoop Dogg ten gehore brengen. Met deze muziek zal iedereen een superavond avond hebben, waarbij de voetjes van de vloer zullen gaan en de handen in de lucht. Dus zet je cap op en trek je sneakers aan (of je pimp outfit), want de dansvloer is geopend vanaf 22.00 uur.

Daar is ie weer: de Bonte Avond! Dit maal georganiseerd door het multitalent Jonathan Coughlan. Vanavond, zondag 16 oktober, is het een verrassing wie op het podium staan. Misschien New Generation Monkey, de Vullendammers, de 1-heid of toch een mix van artiesten? Kom naar Swingcafé ’t Noord en laat je verrassen!