Voetbalclub Telstar neemt Ziber SenseView in gebruik

Club informeert sponsoren en bezoekers via SenseView schermen

Afgelopen week heeft voetbalclub Telstar uit Velsen Ziber SenseView officieel in gebruik genomen. Op de diverse televisieschermen in de Businessclubs Witte leeuwen kooi en Club West, in het spelershome en in de hal van het stadion wordt vanaf heden informatie over het eerste heren - en dames elftal getoond. 

Het waren de Witte Leeuwinnen die de spits mochten afbijten. Tijdens de wedstrijd van de Telstar dames tegen VVV uit Venlo stonden de schermen voor het eerst aan. Diverse nieuwsberichten, agendapunten en een overzicht van de sponsoren kwamen voorbij op de schermen. Ook Twitterberichten werden getoond gedurende de wedstrijd. Dit zorgde voor een leuke interactie tussen scherm en publiek.

De afdeling communicatie van Telstar zorgt zelf voor het toevoegen van de informatie. Dit doen zij d.m.v. het gebruiksvriendelijke onderhoudssysteem van Ziber, de MediaPublisher.
De vormgeving van de schermen is eenmalig vastgelegd en zorgt ervoor dat de uitstraling die Telstar graag wil uitdragen is gewaarborgd.

Tijdens de eerst komende thuiswedstrijd van de heren, vrijdag 21 oktober, zullen de schermen weer actief zijn.

Uw club ook een eigen scherm in de kantine of in de hal? Kijk op www.senseview.nl (http://www.senseview.nl) voor meer informatie.
In de businessclub van Telstar wordt Ziber SenseView ingezet om publiek en sponsoren te informeren. In de businessclub van Telstar wordt Ziber SenseView ingezet om publiek en sponsoren te informeren.
Ook achter de bar is een scherm geinstalleerd waar Ziber senseView op wordt getoond. Ook achter de bar is een scherm geinstalleerd waar Ziber senseView op wordt getoond.
Ziber SenseView in het TATA steel stadion van Telstar in Velsen Ziber SenseView in het TATA steel stadion van Telstar in Velsen
Ziber SenseView in de Witte Leeuwen Kooi. De businessclub van SC Telstar Ziber SenseView in de Witte Leeuwen Kooi. De businessclub van SC Telstar