Spaarloontegoed vrij in 2012? Ga voor ruimtelijke investering!

Investering met ’hoog’ rendement

Heeft u een spaarloonregeling? Per 1 januari 2012 komen alle gespaarde tegoeden vrij omdat de regeling komt te vervallen. In één keer de beschikking over een mooi bedrag. Dat is nog eens financiële meevaller!

Maar al te vaak is het geld uitgegeven voordat je erg in hebt. Zonde toch? Ruud van Hoog uit Nieuwegein investeerde eerder een onverwachte extra in een dakkapel voor zijn woning. Een investering in uw woning met een Ruiter dakkapel is een investering met gegarandeerd ’hoog’ rendement! Ruiter Dakkapellen maakt gebruik van duurzame materialen waardoor u lang kunt genieten van de extra ruimte en het wooncomfort. En mocht de woning worden verkocht, dan levert de luxe zolder ook meerwaarde op!

Ruud: “Mijn vakantiegeld werd gestort en mijn spaarloon was ook al vrijgekomen…” lees meer (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-50356/pagina/dakkapel_investering_vakantiegeld.html).

Meer weten?
Ga naar één van de dakkapelcentra of dakkapel showrooms (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-9399/pagina/waar_vindt_u_ons.html)bij u in de buurt en ontvang een passend advies. Dit advies is geheel vrijblijvend én u krijgt ook nog een mooie attentie mee naar huis!
Investering dakkapel Investering dakkapel