And the Nominees Are….?

Ziber Awards 2011

Het is zover! De 12 genomineerden (3 genomineerde in 4 categorieën) zijn bekend. En dit jaar heeft de jury gekozen voor 12 fantastische Ziber sites, wat de Awards alleen maar spannender zal maken.

Top Designers 2011
Ook dit jaar is er genomineerd in vier verschillende categorieën, Standaardsitelite (http://www.standaardsitelite.nl), Webbly (http://www.webbly.nl), Standaardsite (http://www.standaardsite.nl) en Sitehand (http://www.standaardsite.nl). Leuk detail: een aantal Ziber Grafisch Partners is het gelukt in meer dan één categorie genomineerd te worden. Het zou dus zo maar kunnen dat een partner met meer dan één award naar huis gaat.

Het is nu aan het publiek
Vanaf nu ligt de stem bij het publiek! Dus uw vrienden, kennissen, relaties en verdere bekenden hebben invloed! Dit kunnen ze doen door online te stemmen op hun favoriete sites via www.ziberawards.nl/stemmen (http://www.ziberawards.nl/stemmen). Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 3 februari 2012

Bekendmaking winnaars
Tijdens de jaarlijkse Ziber partner dag (http://www.zibermeeting.nl), die dit jaar gepland staat voor woensdag 15 februari 2012, zullen de Ziber Award winnaars bekend worden gemaakt. De Ziber Partnerdag (http://www.zibermeeting.nl) wordt dit jaar georganiseerd op kasteel Nyenrode te Breukelen.

And the Nominees Are…?
Speciaal voor de bekendmaking van de genomineerden voor de Ziber Awards 2011 hebben we een professioneel filmpje laten maken, welke (per ongeluk) al een aantal weken geleden op het internet terecht was gekomen. In deze video komen de Award winnaars van 2010 aan het woord. Zij vertellen o.a. wat het winnen van de award hen heeft gebracht. Uiteraard zijn de genomineerde voor dit jaar in het filmpje verwerkt!

Ook nieuwsgierig wie de genomineerde zijn? Bekijk hier (http://www.ziberawards.nl/pg-16160-7-54024/pagina/home_ziber_awards_2011_-_video_genomineerden.html) de film… and see yourself!

Stemmen?
Ga naar www.Ziberawards.nl/stemmen (http://www.Ziberawards.nl/stemmen) en breng vandaag nog je stem uit.
And the Nominees Are….? Ga naar www.Ziberawards.nl/stemmen en breng vandaag nog je stem uit. And the Nominees Are….? Ga naar www.Ziberawards.nl/stemmen en breng vandaag nog je stem uit.