Winkelcentrum Middenwaard kiest SenseView

Heerhugowaard, januari 2012

Het Winkelcentrum in Middenwaard kiest voor Ziber SenseView om de bezoekers via 14 schermen te informeren. Ziber heeft in samenwerking met BAM afgelopen week de voorbereidingen getroffen om de Ziber software media februari in gebruik te gaan nemen.

SenseView in Middenwaard
Middenwaard is het grootste winkelcentrum in de kop van Noord Holland en trekt dagelijks vele bezoekers. Door het hele winkelcentrum hangen 14 schermen waarop binnenkort actuele informatie wordt getoond via de Ziber software. Nieuws, aanbiedingen, facebook en twitter berichten. Alles online en interactief!

In Februari online
Op dit moment worden alle voorbereidingen getroffen om internet aan te leggen in het winkelcentrum. Voor bezoekers en ook voor SenseView. Halverwege februari zullen de schermen via de SenseView software actuele informatie tonen.

Mooiste winkelcentrum van Nederland
Het Winkelcentrum Middenwaard is bovendien in de race voor de titel ’mooiste winkelcentrum van Nederland’. Op 5 april zal bekend worden gemaakt of het onlangs verbouwde winkelcentrum in Heerhugowaard ook het mooiste winkelcentrum van Nederland is.

Middenwaard kiest voor Ziber SenseView Middenwaard kiest voor Ziber SenseView
Ziber treft samen met BAM voorbereidingen voor in gebruikname SenseView software in Middenwaard Ziber treft samen met BAM voorbereidingen voor in gebruikname SenseView software in Middenwaard