Alphen a/d Rijn profiteert van dakkapelactie!

Speciale dakkapel projectprijs in Profiteer Mee Aktie

De bewoners van de koopwoningen in de Stromenwijk hebben een mooi aanbod gekregen van Ruiter Dakkapellen. Ruiter Dakkapellen Zakelijk is in opdracht van Breijer Bouw BV gestart met het vervangen van ruim 90 dakkapellen op de woningen van de woningcorporatie Wonen Centraal. De duurzame dakkapellen van Ruiter Dakkapellen bespaart een hoop op de energierekening en geeft de bestaande woningen een facelift.

De aanwezigheid van het Ruiter Dakkapellen team biedt kansen voor de bewoners met een koopwoning. Door in te haken op de dakkapel bestelling en planning voor de Stromenwijk kunnen de bewoners profiteren van een speciale dakkapel prijs. Binnen één dag kan de oude dakkapel worden afgevoerd en vervangen door een strak nieuw exemplaar. Een Ruiter dakkapel staat al 35 jaar voor betrouwbare kwaliteit, vakkundige constructie en 15 jaar garantie.

Meer weten over Ruiter Dakkapellen Zakelijk of over de voorwaarden van de Profiteer Mee Aktie? Neem contact op en bel 088 4321 000 of lees meer over de diverse dakkapel projecten (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-35901/pagina/zakelijk.html).