Al gestemd op Bloeiend Zijpe?

Bloeiend Zijpe wil Rob de Bes Award winnen

Bloeiend Zijpe is genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. Stem op Bloeiend Zijpe, zodat wij kunnen investeren in een nieuwe Bloembollenboemel!

Bloeiend Zijpe is genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. De VVV Rob de Bes Award is dé stimuleringsprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in toerisme- en recreatiebranche in Nederland. De VVV Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven.

Publieksstemmen
Bloeiend Zijpe is één van de ruim 40 genomineerde organisaties. U mag beslissen welke organisatie uiteindelijk wint. U kunt ons helpen deze prestigieuze award te winnen door op ons te stemmen. Dat kan nog tot en met 31 juli 2012. U vindt de stemknop op de websites www.vvvkopvannoordholland.nl (http://www.vvvkopvannoordholland.nl) of www.bloeiendzijpe.nl (http://www.bloeiendzijpe.nl). Hoe meer mensen op Bloeiend Zijpe stemmen hoe beter, want slechts vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs.

Doel hoofdprijs
Bloeiend Zijpe heeft een prachtige bestemming voor het eventueel te winnen bedrag van 10.000 euro. Op het verlanglijstje staat namelijk een nieuwe Bloembollenboemel, zodat ook de minder valide mensen volop kunnen genieten van de Zijper bloemenzee.
Stem op Bloeiend Zijpe, zodat wij kunnen investeren in een nieuwe Bloembollenboemel! Ga snel naar www.vvvkopvannoordholland.nl (http://www.vvvkopvannoordholland.nl) of www.bloeiendzijpe.nl (http://www.bloeiendzijpe.nl)

Wij danken u hartelijk voor uw stem!
Heeft u al gestemd op Bloeiend Zijpe? Heeft u al gestemd op Bloeiend Zijpe?