Kinderen in Roemenie blij met Dinto tenues

We hebben een berichtje ontvangen van Ruud van de Kerkhof, hij is voor het 10e jaar met heel veel sportspullen zoals shirts, ballen, sjaals e.d. naar Roemenië geweest. Na de aanschaf van nieuwe Dinto tenues zijn de ”oude” naar Ruud gegaan en zoals iedereen op zijn website kan lezen, heel goed terecht gekomen. In 2011 heeft hij al Dinto shirts uitgedeeld en ook bij zijn laatste reis heeft hij opnieuw kinderen blij gemaakt met ”onze” shirts. Als er clubs zijn die overtollige spullen kwijt willen denk dan eens aan Ruud en zijn stichting Maak Roemenië Blij. Kijk op de site voor alle informatie.

Hallo,
Ook dit jaar ben ik weer in Roemenië geweest en heb daar de gekregen tenue’s van Dinto  aan de kinderen van een basisschool in Sevita gegeven en ze waren er heel blij mee dus namens deze kinderen en school bestuur heel hartelijk  bedankt.
Het zou leuk zijn omdat te vermelden in jullie clubblad. De foto, wordt binnenkort ook op mijn website maakroemenieblij.nl (http://www.maakroemenieblij.nl) geplaatst, het verslag van mijn reis 2012  is al op de site te lezen 

mvrg Ruud van de Kerkhof


 
 
kinderen van de basisschool in Roemenie 2012 kinderen van de basisschool in Roemenie 2012
foto 2011 foto 2011