Art&So ArtandSo:Canvas doeken New By: Natuurlijk wonen

ingevoerd op 7-9-2012

Art&So :ArtandSo Canvas doeken New By: Natuurlijk wonen

Art is everywhere! Art&SO gelooft in de magische schoonheid van alledaagse dingen om ons heen. Het team van designers laat zich dagelijks inspireren door de schoonheid van eenvoud. Op deze manier worden er voortdurend nieuwe collecties kunst op canvas ontwikkeld die elk interieur verfraaiden. Van grafische kunst met cijfers en letters tot romantische affiches en abstracte afbeeldingen, Art&So wil kunst toegankelijk maken voor iedereen die houdt van stijlvol wonen. De canvas doeken hebben een dikte van 3 cm, zijn altijd van 100% katoen gemaakt en gespannen op een houten frame.
 

In onze showroom hebben wij de doeken op voorraad, in alle maten en afbeeldingen.
Art&So By : Natuurlijk wonen Art&So By : Natuurlijk wonen
Art&So Canvas doeken gemaakt van 100% katoen op een houten frame Art&So Canvas doeken gemaakt van 100% katoen op een houten frame
Art&So bestaat uit een groep enthousiaste designers en creatieve denkers. Art&So bestaat uit een groep enthousiaste designers en creatieve denkers.
Art&So gelooft in de kracht van alledaagse onderwerpen die tot de verbeelding spreken. Art&So gelooft in de kracht van alledaagse onderwerpen die tot de verbeelding spreken.
Art&So haalt overal zijn inspiratie vandaan, van Londen tot New York Art&So haalt overal zijn inspiratie vandaan, van Londen tot New York
Art&So gelooft in de kracht van alledaagse onderwerpen die tot de verbeelding spreken. Art&So gelooft in de kracht van alledaagse onderwerpen die tot de verbeelding spreken.
Art&So heeft een grote collectie canvas doeken in verschillende afmetingen. Art&So heeft een grote collectie canvas doeken in verschillende afmetingen.
Art&So doeken zijn voorzien van een UV-bestendige laag en verkleuren daarom nooit in de zon. Art&So doeken zijn voorzien van een UV-bestendige laag en verkleuren daarom nooit in de zon.