Nieuw design voor Ziber SenseView website

Digital signage oplossing voor het MKB

Deze week is de Ziber SenseView website voorzien van een nieuw design. Ook de navigatie structuur en de beschikbare informatie is aangepast. Tevens is de header voorzien van prachtig foto materiaal. De foto’s zijn genomen op diverse locaties waar Ziber SenseView wordt ingezet.

Navigatiestructuur
De navigatie structuur is helder en simpel gehouden en bestaat uit vier ‘hoofd buttons’ die voor de ‘snelle bezoeker’ direct de benodigde informatie verschaffen. Een bezoeker van de website die meer wil weten over SenseView kan die dieper de site in door gebruik te maken van de drop down menu’s.

Showcase
Tevens is er gekozen voor het publiceren van diverse showcases (welke nog verder worden uitgebreid). Aan de hand van een showcase wordt het snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn van Ziber SenseView. Daarnaast geeft het een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van het digital sign product van Ziber.

Waar te koop inclusief reviews
Met meer dan tweehonderd verkooppunten in Nederland en België is er altijd wel een bureau in de buurt waar u terecht kunt voor meer informatie en het maatwerk design. Tevens werkt Ziber met een uitgebreid review systeem, waarbij ieder bureau door relaties wordt beoordeeld op advies, vormgeving en service. Iedere potentiële relaties kan met deze informatie weer zijn voordeel doen bij het maken van een keuze van bureau.

Voor meer informatie over Ziber SenseView kunt u kijken op www.senseview.nl (http://www.senseview.nl)
Ziber SenseView website vernieuwd. Ziber SenseView website vernieuwd.